Portorož | ELDOM d.o.o.
Menu

Počitniški domovi – Portorož

Portorož

Na vzpetini nad portoroško promenado, nekoliko odmaknjen od vsakodnevnega vrveža in hotelov, v senci mogočnih borov in zelenja se nahajajo počitniški dom in apartmaji ELDOM. Najdete jih na imenitni lokaciji na Belem Križu, na nadmorski višini le nekaj nad 50 m, kjer se Vam razprostira prelep razgled na Piranski zaliv. Pogled vam seže od portoroške marine do hotela Bernardin in preko morja na hrvaško obalo. Od znamenite portoroške plaže je le 5 minut hoda, za obisk centra Portoroža, ki gostom ponuja najrazličnejše oblike zabave in užitkov, pa še kakšna minuta več.

Mesto Portorož – v prevodu pristanišče rož, je turistični biser in center turistične ponudbe na slovenski obali. Portorož ponuja morje, ugodno mediteransko klimo, vonj po soli in obmorskem zimzelenem rastlinju, obilo zabave in aktivnosti za sprostitev in družabnost. Portorož je tudi priljubljeno kongresno središče s številnimi domačimi in mednarodnimi prireditvami ter srečanji. Mesto privablja v goste tudi z mnogimi razvedrilnimi prireditvami, ki zadovoljijo potrebe gostov z najrazličnejšimi potrebami in pričakovanji.

Najpomembnejši je poletni turizem, kjer se lahko na, le nekaj sto metrov oddaljeni peščeni portoroški plaži, predate sončnim užitkom ob kopanju, skratka uživate v morju, soncu, vetru in soli. Plaža vam poleti ponuja številne vodne in druge športne aktivnosti. Zvečer pa Portorož vabi k nakupom, obisku katere od številnih prireditev za vsak okus ali pa se kar prepustite večerni in nočni zabavi. Pestra je kulinarična ponudba v samem Portorožu , kakor tudi nekoliko odmaknjeno od prešernega centra mesta.

Portorož je kraj, kjer lahko preživite prijetne počitnice ali krajši oddih v severnem Jadranu. In prav apartmaji in počitniški dom ELDOM so okolje, v katerem lahko pozabite na vsakodnevne napetosti in se sprostite. So kraj, kjer boste lahko brezskrbno in v prijetnem ambientu udejanjili svoje želje in pričakovanja od družinskih počitnic, poslovnega obiska ali kako drugače.

portoroz38

V počitniškem domu, ki obratuje samo v poletnih mesecih so Vam na voljo so 1, 2, 2 + 1 in 4 posteljne sobe, od katerih ima vsaka lastne sanitarije (prha / wc). Večina sob je s pogledom na morje, nekatere imajo tudi sončno teraso. Dom Vam lahko ponudi samo prenočišče, po Vaši želji pa vam pripravijo tudi samopostrežni zajtrk. Večerje so organizirane v domači gostilni Beli Križ, ki se nahaja na zgornji cesti Portorož-Piran, le nekaj korakov od doma. Gostilna je znana po odlično pripravljenih najrazličnejših mesnih in ribjih jedeh, domačih specialitetah in prijetnem vzdušju v bogati senci vrtne terase.

V počitniškem domu je restavracija s 50 sedeži, letna odprta terasa s 16 sedeži, klimatiziran gostinski prostor s točilnico z 20 sedeži. Gostom je na voljo še pokrita zunanja terasa s pogledom na morje za do 30 ljudi. Počitniški dom ima lastno recepcijo in svojo kuhinjo za zaključene skupine.

V počitniškem domu Eldom so Vam na voljo naslednje sobe:

PRITLIČJE

•    SOBA št. 1: dvojno ležišče, dodatno ležišče, tuš, WC
•    SOBA št. 2: enojno ležišče, dodatno ležišče, tuš, WC
•    SOBA št. 3: dvojno ležišče, tuš, WC

1. NADSTROPJE

•    SOBA št. 4: dvojno ležišče, dvojno dodatno ležišče, tuš, WC
•    SOBA št. 5: dvojno ležišče, dodatno ležišče, tuš, WC
•    SOBA št. 6: dvojno ležišče, tuš WC
•    SOBA št. 7: enojno ležišče, dodatno ležišče, tuš, WC
•    SOBA št. 8: dvojno ležišče, dodatno ležišče, tuš, WC
•    SOBA št. 9: dvojno ležišče, dodatno ležišče, tuš, WC, balkon
•    SOBA št. 10: dvojno ležišče, tuš, WC, balkon
•    SOBA št. 11: dvojno ležišče, tuš, WC, balkon
•    SOBA št. 12: enojno ležišče, tuš, WC

Portorož – Aparatmaji – Beli Križ

Na voljo je 11 apartmajev od tega 4 brez kuhinje in 7 s kuhinjo. Vsak apartma ima svoj lasten vhod, bivalni prostor, kopalnico ( tuš/ WC ) in opremljeno teraso s pogledom na morje. Bivalni prostor je opremljen z zakonsko posteljo, raztegljivim dvosedom, TV sprejemnikom in radiem. Apartmaji so električno ogrevani, zato so primerni tudi za najem v zimskem času. V apartmajih s kuhinjo je v njej na voljo miza in 4 stoli, hladilnik, štedilnik s pečico, pomivalno korito, napa, ter posoda in jedilni pribor. Po dogovoru Vam nudimo tudi posteljnino in brisače.

APARTMAJI I. VRSTA:

•    APARTMA št. 1 in 6: dvojno ležišče, dvojno dodatno ležišče, miza, 2 stola, terasa, tuš, WC, TV, hladilnik, vrtna garnitura

•    APARTMAJI št. 2, 3, 4, 5 s KUHINJO: dvojno ležišče, dvojno dodatno ležišče, miza , 2 stola, terasa, tuš, WC, TV, vrtna garnitura. V kuhinji je miza in 4 stoli, v kuhinji je hladilnik, štedilnik s pečico, pomivalno korito, napa, ter posoda in jedilni pribor.

PARTMAJI II. VRSTA:

•    APARTMA št. 7 in 12: dvojno ležišče, dvojno dodatno ležišče, miza, 2 stola, terasa, tuš, WC, TV, hladilnik, vrtna garnitura

•    APARTMAJI št. 8, 9, 11( s kuhinjo):dvojno ležišče, dvojno dodatno ležišče, miza , 2 stola, terasa, tuš, WC, TV, vrtna garnitura. V kuhinji je miza in 4 stoli, v kuhinji je hladilnik, štedilnik s pečico, pomivalno korito, napa, ter posoda in jedilni pribor

Vsi apartmaji imajo lasten vhod in teraso s pogledom na morje. Izven sezone lahko ponudimo apartmaje tudi kot študentska stanovanja po ugodnih pogojih. Ob vhodu je urejeno tudi lastno parkirišče z rampo za ca 30 vozil.

DODATNE INFORMACIJE IN REZERVACIJE

TURISTIČNA AGENCIJA MAESTRAL D.O.O.
TELEFON: 00386 (0) 5 674 65 02
TELEFAKS: 00386 (0) 5 677 92 81
E-NASLOV: INFO@MAESTRAL.SI
WWW: WWW.MAESTRAL.SI

Upravnik

eldom

Zakupnik

zakupnik

TURISTIČNA AGENCIJA MAESTRAL d.o.o.
Obala 123
6320 PORTOROŽ
TELEFON: 00386 (0) 5 674 65 02
TELEFAKS: 00386 (0) 5 677 92 81
E-NASLOV: info@maestral.si
WWW: www.maestral.si

Načrt

porto_1nad
porto_p
NA VRH