Krvavec | ELDOM d.o.o.
Menu

POČITNIŠKI DOM KRVAVEC

Krvavec

Prenočišča in restavracija Tia (Počitniški dom ELDOM) se nahaja na samem smučišču smučarskega centra Krvavec tik ob poligonu in smučarski vlečnici za otroke. Dostop do Prenočišča in restavracije Tia je z vlečnico za otroke Luža, s štirisedežnico Tiha dolina ali peš (15 min). Za prtljago je organiziran prevoz s sanmi. Prenočišča in restavracija Tia nudi otrokom prijetno zavetje in počitek saj se v njem združujejo šport, zabava in sprostitev.

Vsi željni zabave boste na smučišču Krvavec in v prostorih Prenočišča in restavracije Tia gotovo našli nekaj zase. Na smučišču boste lahko izkusili prijetno smučanje, znotraj Prenočišča in restavracije Tia pa uživali ob dobri hrani in zabavi. Smučišče RTC Krvavec je priljubljena izletniška točka tako za mladino, kot tiste mlade po srcu. Mnogi obiskovalci tudi v poletnih mesecih uživajo ob sprehodih v naravi in si v pristnem gorskem okolju napolnijo baterije.

Namestitev:
V Prenočišču in restavraciji Tia je na voljo 14 dvo, tri in pet posteljnih sob, možna tudi dodatna ležišča. V vsaki se nahaja TWC, v nekaterih tudi balkon.
Za razvedrilo se v kletnih prostorih poleg shrambe za smuči nahajajo pikado in namizni nogomet (avtomati). Prav tako so v skupnih prostorih trije televizorji s satelitskim sprejemnikom.

main

Počitniški dom leži na nadmorski višini okoli 1500 m sredi smučišča, enega najlepših smučišč v Sloveniji. Od zgornje postaje nihajne žičnice je oddaljen le nekaj korakov, medtem ko Vas v zimskem času vlečnica Mlaka pripelje do vhoda v prijeten ambient počitniškega doma.

Dom je s svojo restavracijo in 40 ležišči tudi primeren kraj za pripravo raznih praznovanj osebnih jubilejev, poročnih slavij in drugih družabnih ali slavnostnih dogodkih za manjše zaključene družbe. Zunanji prostor je primeren tudi za organizacijo piknikov in drugih družabnih srečanj na prostem. V poletnem času je do doma urejena gorska cesta, tako je mogoč dostop tudi z avtomobilom.

Primeren je tudi za športnike in druge, ki uživajo v gorskem kolesarstvu, sprehajanju, planinarjenju in jadranju s padali. V njem so našla svoj dom tudi številna društva in druge organizacije, ki so tukaj že organizirala klubska srečanja in druge društvene skupinske aktivnosti. Zaradi miru, čistega zraka in prelepih pogledov je primeren tudi za družinske oddihe v gorah, saj sta vam na voljo dva pet-posteljna apartmaja z opremljeno kuhinjo.

Izvrstna lega doma , oddaljena le nekaj metrov od smučišča, Vam omogoča, da stopite na smuči pred domom in se odpeljete smučarskim užitkom naproti. Ko se smučarski dan prevesi h koncu se s smučmi lahko pripeljete ponovno na dvorišče doma. V domu je urejena ogrevana garderoba za smuči in opremo.

Pred domom je urejena lepa sončna terasa z brunarico, kjer se boste lahko prepustili uživanju v sončnih žarkih in s pogledu na prostrana smučišča. Od doma vodijo tudi krajše ali daljše sprehajalne poti do bližnjih gorskih postojank in eskimske vasi oz Snežne plaže.

Medtem ko je v zimskem času dom prav idilična oaza, skrit očem med košatimi smrekami, a le nekaj korakov oddaljen od smučišča, je ambient doma in njegove okolice v poletnem času pravi raj za uživanje v visokogorskih radostih

DODATNE INFORMACIJE IN REZERVACIJE

PRENOČIŠČA IN RESTAVRACIJA TIA
GSM: +386 31 857 924 Vili
Tel.: +386 4 251 67 36
Fax.: +386 4 251 67 37
Email: vilirozmansp@gmail.com

SMUČIŠČA KRVAVEC

Sama smučišča se razprostirajo na 94 ha, na nadmorski višini od 1450m do 1971m. Krvavec nudi 26 km odlično urejenih smučarski prog, ki so primerne tako za smučarje rekreativce kot zahtevnejše smučarje. Ta nadmorska višina omogoča čudovite pogoje za smučanje na naravnem in kompaktnem snegu. Smučarska sezona se, zaradi ugodne lege, prične že v začetku decembra in po navadi traja okoli 150 dni, vse tja do prvih majskih dni. Smučarjem so na voljo tri vlečnice, ena enosedežnica, štiri dvosedežnice, ena šestsedežnica in mlajša pridobitev, nova štirisedežnica; skupna zmogljivost žičniških naprav je ca 15.000 smučarjev na uro.

Na smučišču je poligon za smučarske začetnike z otroškim vrtiljakom in trakom, na voljo je tekmovalni poligon in poligon za hitro smučanje, proga za vožnjo po grbinah, fun park . Sama pokrajina je primerna tudi za smučarje tekače, saj je na voljo preko 35 urejenih tekaških prog različnih težavnostnih stopenj. Tudi tisti, ki bodo samo uživali v prelepi zimski idili Krvavca, bo bivanje v domu pravi užitek.

V poletnem času se Krvavec prelevi v priljubljeno oazo za pohodnike in kolesarje. Predvsem zaradi idiličnega pogleda na dolino in na okoliške planine, svežega gorskega zraka, dobre planinske hrane in nedotaknjene narave z urejenimi sprehajalnimi in kolesarskimi potmi ter Plečnikove kapele Marije Snežne, ki ob številnih zdravilnih zeliščih, skupaj pričarajo pristno visokogorsko vzdušje, prijetno za telo in duha.

Upravnik

eldom

Zakupnik

PRENOČIŠČA IN RESTAVRACIJA TIA
GSM: +386 31 857 924
Tel.: +386 4 251 67 36
Fax.: +386 4 251 67 37
Email: vilirozmansp@gmail.com

NA VRH